Alleen met Kerst? Kom 1e Kerstdag naar het kerstontbijt!

Speciaal voor mensen die met kerst niet graag alleen zijn, verzorgt De Kansenfabriek op 1e Kerstdag een smakelijk, feestelijk en gezellig kerstontbijt. Aan de tafels zijn dan maximaal zestig plaatsen beschikbaar. Dus het verdient aanbeveling vanaf nu een plaatsje te reserveren, telefonisch of aan de balie of receptie in het BaLaDe-gebouw. De kerstgasten kunnen 1e Kerstdag genieten van een heerlijk ontbijt. De kosten bedragen slechts 2 euro per persoon, inclusief koffie en thee. Het ontbijt duurt van 9.30 tot circa 11.30 uur.

Het idee voor een kerstontbijt is geboren vanuit de vrijwilligers in De Kansenfabriek. Manager Mirjam Vaarties: “Tijdens de tweewekelijkse knutselochtend hier met Netty Ekkel is er voor het eerst over gesproken dat het voor sommigen mensen niet fijn is om met kerst alleen te zijn. Toen is het balletje gaan rollen binnen onze club vrijwilligers. En uiteindelijk hebben zij dit samen voor elkaar gekregen. Ik vind dit echt fantastisch. Zo’n initiatief is precies waar wij als Kansenfabriek voor staan. Ik hoop ook dat we in de toekomst meer van dit soort initiatieven een kans mogen geven.”

Wel benadrukt ze dat het ontbijt met name bedoeld is voor mensen die met kerst niet alleen willen zijn, dus niet voor groepen. De komende tijd zal de zaal in kerstsfeer worden omgetoverd. De Kansenfabriek is in de week van kerst gesloten. Reserveren voor het ontbijt dient dus ook vóór die week plaats te vinden. Mirjam: “Wees er op tijd bij, want vol is vol.”

Ze benadrukt nog eens dat De Kansenfabriek openstaat voor allerlei initiatieven, ook vanuit de vrijwilligers. “Mensen die bij ons vrijwilligerswerk willen doen, aan de receptie of in de horeca, kunnen zich altijd melden. Loop binnen of bel ons op, dan zien we wel of we iets voor elkaar kunnen betekenen.”
Meer nieuws
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
To do mei 2024
TO DO MEI 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »