Koninklijk NVVH Vrouwennetwerk Waalwijk

Wij stellen ons aan u voor: Koninklijk NVVH Vrouwennetwerk Waalwijk.
Het Koninklijk NVVH Vrouwennetwerk in Waalwijk is opgericht op 12 mei 1992 en destijds gestart met 40 leden. Inmiddels is het vrouwennetwerk uitgegroeid tot ruim 150 leden. De afdeling Waalwijk, behorende tot regio Zuid, is een bloeiende vereniging. Ons ledental blijft de laatste jaren gelijk. Er vallen soms enkele leden af maar er komen steeds weer nieuwe leden bij.

Wij zijn een gezellige afdeling en door het bestuur worden vele activiteiten ontplooid, waaronder excursies (2 x per jaar), activiteiten dag (2 x per jaar), lezingen over allerlei onderwerpen en cursussen. De cursussen zijn bijvoorbeeld 6 x per jaar inzicht in muziek, beter bewegen zoals gymmen en kunstgeschiedenis. Ook aan ontspanning wordt gedacht. Zo is er een jeu de boules clubje, een wandel/fietsgroep, een bridgeclub en rikclub. Ook is er een Nordic Walking groep die op maandagmorgen een wandeltocht door de Loonse en Drunense Duinen maakt. Met Kerstmis en Nieuwjaar ondernemen wij altijd iets speciaals. Daarnaast zijn er vaak spontane activiteiten die onze leden organiseren.

Ons bestuur bestaat uit 5 leden ondersteunt door 38 vrijwilligers. Al onze activiteiten worden druk bezocht want onze leden zijn erg enthousiast. Wij kijken dan ook erg uit naar ons 25-jarig bestaan in 2017!

Iedere woensdagmiddag bezoekt onze rikclub de recreatieruimte in BaLaDe voor een gezellige middag. In november 2015 viert het vrouwennetwerk haar eerste lustrum in BaLaDe! Het groepje Nordic Walking komt regelmatig op maandagochtend, na een fikse wandeling, gezamenlijk een kopje koffie drinken en dan neuzen ze nog wat rond in het winkeltje in BaLaDe. BaLaDe is bij uitstek geschikt voor een ontmoeting en wij worden er altijd warm ontvangen. Er heerst een echt “huiskamergevoel”.

Heeft u belangstelling om lid te worden van onze gezellige afdeling, neemt u dan contact op met onze ledenadministratie. Meer informatie vindt u op de website: www.nvvh.nl

150415vrouwennetwerk
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 18 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 18-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 18-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »