Vanaf nu: € 5,00 voor driegangen-diner!

De driegangendiners in De Kansenfabriek op de dinsdagen en donderdagen kosten vanaf 1 januari € 5,00 euro, één consumptie verplicht. Nieuw zijn de 12-uurtjes die in 2019 voortaan iedere laatste zondag van de maand in het Grand Café worden geserveerd tussen 12 en 15 uur. Ook hier is sprake van een spectaculaire prijs: € 3,50. De prijsverlaging is mogelijk geworden dankzij een gemeentelijke subsidie.

Kansenfabriekmanager Mirjam Vaarties benadrukt dat de kwaliteit van de maaltijden even hoog blijft. “We willen de drempel verlagen en er niet alleen zijn voor de bewoners van BaLaDe maar voor de hele wijk. Het wordt gewoon een feest om hier te komen eten. Niet alleen voor ouderen zoals sommigen misschien denken, maar ook voor mensen met kinderen, echt voor iedereen. We maken onszelf zo uniek in Waalwijk denk ik.”

Iedere eerste donderdag van de maand blijft het diner-chantant op de kalender staan. En ook dan blijft de prijs € 5,00. Adinda Boon is de volgende die optreedt. Op donderdag 3 januari zal zij de dinergangers vermaken met haar liederen en haar ukulele.

Vaarties voorziet dat het in de nieuwe opzet weleens erg druk kan gaan worden tijdens de maaltijden in het Grand Café. Omdat ze zoveel mogelijk mensen de kans wil geven kennis te maken met de keuken van de Kansenfabriek, is reserveren slechts mogelijk vanaf één week voor het diner. Een reservering telt meteen voor drie gangen. “In verband met de verwachte drukte en de voorbereidingen gaan we voortaan bij een reservering uit van alle drie de gangen. Een gang laten vallen kan, maar de prijs blijft dan toch € 5,00,” legt Vaarties uit. “Ook de planning wordt iets strakker. De inloop duurt tot 17.45 en om 18.00 uur serveren we het voorgerecht. Een uur of wat later is het diner afgelopen.”

Het 12-uurtje dat onze kok Teun Thomassen heeft samengesteld (zie foto) bestaat uit een gebakken ei met brood, een kroket en een kop soep. Ook voor het 12-uurtje dient telefonisch gereserveerd te worden: 0416-760134 of bij de horeca van De Kansenfabriek. De eerste 12-uurtjes zijn zondag 27 januari te verkrijgen.

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE MENU’S EN ANDERE ACTIES? VOLG DE KANSENFABRIEK DAN OP FACEBOOK OF WWW.KANSENFABRIEK-WAALWIJK.NL!
Meer nieuws
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 15 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 15-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 15-2024
Lees meer »
To do maart 2024
TO DO MAART 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »