Gezellige creatieve wintermarkt in De Kansenfabriek

GEZELLIGE CREATIEVE WINTERMARKT IN DE KANSENFABRIEK

Rond deze tijd vorig jaar, werd de eerste creatieve wintermarkt georganiseerd door de Kansenfabriek onder de naam "Een Winters Warm Welkom met veel creativiteit en muziek!"
De Wintermarkt voldeed aan deze titel. Het was super!


Grootser opgezet
Omdat de combinatie : kijken, lekker rondstruinen, zelf iets creatiefs maken, lekkere hapjes en drankjes, gezellige muziek : zo leuk is en aanslaat bij het publiek, zetten we deze lijn door. Vorig jaar was het druk, zo druk dat het vaak dringen was om iets te zien of doen. Daarom wordt de komende creatieve wintermarkt grootser opgezet met meer ruimte, meer kraampjes en meer hapjes en drankjes.

Veel variatie in workshops
De workshops zijn weer zeer divers. Je kunt aanschuiven en onder begeleiding kleine creaties maken. Maar je kunt ook gewoon kijken en wellicht iets kopen. Wil je iets leuks maken dan wordt er vanwege materiaalkosten een kleine bijdrage gevraagd van € 2,-- per workshop. Ook kinderen kunnen meedoen!

Zondag 26 november
De creatieve wintermarkt 2017 vindt dit jaar plaats op zondag 26 november van 11.00 tot 16.00 uur in de Kansenfabriek van BaLaDe in Waalwijk Oost.
Met deze voorloper op de komende feestmaand december, voel je je welkom in een warme sfeervolle omgeving en kom je zeker in de stemming.

171115 foto wintermarkt
Meer nieuws
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 15 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 15-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 15-2024
Lees meer »