Voetenspreekuur PRP

Gratis voetspreekuur in BaLaDe op maandagavond 18 september

Wanneer u klachten heeft waar u niet goed weet wat u er mee aan moet, kom eens langs.

Ons team, bestaande uit een pedicure++, medisch pedicure, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker en is inmiddels uitgebreid met een fysiotherapeut;

zij staan klaar om u een onafhankelijk advies te geven

In verband met het grote succes zijn wij genoodzaakt te werken op telefonische afspraak.
U kunt ons vrijblijvend bereiken op:
0416-531616

Uit het leven gegrepen:
“Mijn partner is gevallen en ligt in het ziekenhuis… “ Je hoort het steeds vaker.
Het vallen van ouderen is een van de oorzaken tot ziekenhuisopnames.
Wist u dat een onbeduidende voetafwijking een relatie kan hebben met vallen.

De vicieuze cirkel
Door het regelmatig vallen ontwikkelt men de angst om te gaan lopen en áls men gaat lopen, vallen ze nog vaker door het nemen van te kleine stappen.
Uiteindelijk kiest men er voor om het lopen uit te stellen en langer in de stoel te blijven zitten, het begin van inactiviteit.

Herkent u dit?
Het niet regelmatig opstaan uit de stoel en daardoor steeds minder bewegen, veroorzaakt uiteindelijk het verlies van zelfredzaamheid waardoor de thuishulp vaker ingeschakeld moet worden.
Maar deze vicieuze cirkel kan doorbroken worden, u wilt immers zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Aan de basis van dit probleem kunnen voetproblemen liggen zoals, likdoorns, ingroeiende nagels, teenproblemen maar ook de instabiliteit en het uit balans zijn van de voet.
Maar verder is het verbeteren van de mobiliteit, het ontwikkelen van spierkracht om o.a. weer veilig op te kunnen staan, de juiste stapgrootte nemen, de voeten op te tillen, anders gezegd het bewust worden van het lopen, erg belangrijk.
Stap voor stap kijken wij naar uw voeten, stand van uw voeten, beoordelen wij uw schoenen, indien nodig bekijken we uw mobiliteit en geven wij u een vrijblijvend advies.

Voetenspreekuur
v.l.n.r.: Podotherapeut Molenschot-Verbraak, Orthopedisch schoenmaker van Mook, Medisch Pedicure Diana Verstijnen, Fysiotherapeut Hans vd Valk, Pedicure ++ Petra Rijpma
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 20 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 20-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 20-2024
Lees meer »
Dinsdag en donderdagavondmenus mei 2024
Dinsdag- en donderdagavondmenu's mei 2024Klik op deze link voor een overzicht van de dinsdag- en donderdagavonddiners à €6,50 in MEI 2024 in De Kansenfabriek.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »