Centrale entree van BaLaDe nodigt uit ...

Leestafel voorziet in een behoefte....

Centrale entree van BaLaDe nodigt uit

Bij binnenkomst in de centrale ontvangsthal, precies tegenover het Grand Café van De Kansenfabriek en rechts 'Ons Winkeltje"in Wijkpunt BaLaDe, kun je er niet omheen; een uitnodigende leestafel waar bewoners van de aanpalende appartementen hun dagelijkse krantje of tijdschrift lezen onder het genot van 'n vers gezet kopje koffie.
Maar ook passanten en bezoekers van de zorg, gerelateerde instellingen en praktijken op de begane grond of op de eerste etage zijn er te allen tijde van harte welkom en ook de mensen die op een taxi wachten schuiven aan.

Het is sinds enkele jaren ook een ontmoetingsplek geworden voor diegenen die behoefte hebben aan een gezellig praatje. Het blijkt ook een sociaal aspect te hebben, zo'n plek voorziet zo in een grote behoefte. Veel mensen, zeker de al wat ouderen, weten elkaar hier te vinden voor een gezellig praatje. Zo worden nieuwe vrienden gemaakt. Ook worden er vaak afspraken gemaakt voor een lunch of dinertje in het Grand Café, dat open is van maandag tot en met vrijdag.

Harry Hens

170905 centrale hal
Meer nieuws
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 15 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 15-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 15-2024
Lees meer »