Jan Verhoeven, beste conciërge van Waalwijk

Beste conciërge van Waalwijk

Dat de beste conciërge van Waalwijk op de Basisschool Baardwijk in BaLaDe werkt, was al langer bekend. Dat hij daar nu voor gewaardeerd wordt, is een primeur. Sheila Schuijffel, lijsttrekker voor D66 Waalwijk, had vorige week de eer om voor de eerste keer in Waalwijk deze prijs uit te reiken.

De hele school was uitgelopen om Jan Verhoeven te huldigen. Jan, die met een vaag smoesje naar de andere kant van Waalwijk was gelokt, werd op een vol schoolplein opgewacht met muziek, bloemen, erehagen, toespraken en uitgelaten scholieren.

Mevrouw Schuijffel benadrukte in haar toespraak het belang van de functie van conciërge: de spil van de school die voor iedereen aanspreekbaar is, die overal raad op weet en voor elk een helpende hand biedt. Ook voor een veilige leeromgeving is een conciërge van belang.

Jan, die op een tafel was gaan staan, liet het allemaal gedwee over zich heen komen. Zichtbaar genietend nam hij cadeaus, bloemen en een heuse oorkonde in ontvangst. Hier stond een man die niet alleen door alle leerlingen en medewerkers van de basisschool op handen gedragen word, maar die ook gewaardeerd wordt door de vele mensen die wonen of werken in BaLaDe. Jan Verhoeven is de terechte eerste winnaar van deze verkiezing.

Heel toepasselijk gaf hij de feestelijkheden de juiste bekroning met een lied. Zijn vertolking van “ De glimlach van een kind” was de perfecte afsluiter van deze ochtend. Met een mooie stem en de juiste snik deed hij ons beseffen dat het leven de moeite waard is.

Hans Branderhorst

170705 foto jan verhoeven bs baardwijk kopie

Jan Verhoeven neemt oorkonde in ontvangst
Meer nieuws
Dinsdag en donderdagavondmenus mei 2024
Dinsdag- en donderdagavondmenu's mei 2024Klik op deze link voor een overzicht van de dinsdag- en donderdagavonddiners à €6,50 in MEI 2024 in De Kansenfabriek.
Lees meer »
Bestellijst de kansenfabriek week 19 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 19-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 19-2024
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts € 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »