De Kansenfabriek BaLaDe!

BaLaDe biedt graag kansen. De kans om te werken, de kans om te leren, de kans om iets te organiseren, noem het maar op. Om dit nog verder uit te breiden komt BaLaDe nu met een nieuw concept dat al deze kansen samen zal brengen: De Kansenfabriek.

De Kansenfabriek is een nieuw concept wat zoveel mogelijk wensen op een efficiŽnte manier wil combineren en tot werkelijkheid wil maken. De Kansenfabriek zal bijvoorbeeld tegelijk een plaats zijn waar cliŽnten als leerlingen een vak kunnen leren en beoefenen, maar ook een plek waar mensen naartoe kunnen komen om lekker te eten of bijvoorbeeld om te genieten van de gezellige sfeer. Vanaf 09:00 uur kunt u al terecht voor een ontbijt en uiteraard volgt later op de dag ook nog de lunch en zelfs in de avond zal er heerlijk eten worden geserveerd, allemaal vers klaargemaakt door de leerlingen en hun begeleiders.

De rollen van de cliŽnten, leerlingen en begeleiders lopen enorm uiteen, zo kunnen ze helpen bij het voorbereiden van de vele producten of maaltijden, maar ook zullen ze bijvoorbeeld de rol van gastheer en/of gastvrouw op zich nemen. Ook hiermee zijn de opties breed en flexibel, waardoor er een goede werk- en leeromgeving ontstaat. Daarnaast biedt de Kansenfabriek ook verhuur van ruimtes waar de meest uiteen lopende evenementen plaats kunnen vinden. Flexibiliteit gaat ťťn van de speerpunten zijn van de Kansenfabriek dus bijna alles kan aangepast worden aan de gelegenheid of het evenement wat u er plaats wil laten vinden. Workshops kunnen ook worden gegeven bij de Kansenfabriek, wat tegelijk ook weer kansen zal bieden voor anderen om hier deel aan te nemen. Ook hier zal de voorbereiding, ontvangst, catering en het afbouwen worden ingevuld door de leerlingen en begeleiders. Hiermee heeft u een prachtige gelegenheid en krijgen zij meer ervaring.

Naast deze interne kansen gaat de Kansenfabriek ook kansen geven aan externe partijen. Zo worden verse streekproducten gebruikt voor het bereiden van de maaltijden in de Kansenfabriek. Producten van lokale boeren worden bijvoorbeeld omgetoverd tot heerlijke salades. Bij deze maaltijden houden we ook nog eens de seizoenen zelf in het oog, waardoor er altijd wel een toepasselijke keuze op het menu zal staan. Deze focus op verse producten gaat verder dan alleen voor de directe maaltijden. Bij 't Winkeltje zijn bijvoorbeeld vers gebakken taarten, koeken en bijvoorbeeld worstenbrood te koop. Dus ook als u iets lekkers wilt kopen voor thuis dan zit u goed bij BaLaDe. Voor ieder wat wils.

Het mag duidelijk zijn dat er genoeg te doen zal zijn in de Kansenfabriek. Een centraal punt om diensten te verlenen en te genieten. De Kansenfabriek gaat van start op 1 september.
Kom eens een kijkje nemen en vergeet niet: Kansen zijn er om gegrepen te worden.

Voor meer informatie over de Kansenfabriek kunt u contact opnemen met Lore Knulst via: receptie@balade.nl of telefoonnummer: 0416-760100.
Meer nieuws
Bestellijst de kansenfabriek week 17 2024
Bestellijst De Kansenfabriek week 17-2024Klik op deze link voor de bestellijst van week 17-2024
Lees meer »
To do april 2024
TO DO APRIL 2024Naast de vaste, wekelijkse activiteiten zijn er ook meerdere extra activiteiten en bijeenkomsten in februari in BaLaDe / De Kansenfabriek. Klik hier voor een overzicht.
Lees meer »
12 uurtje
12-uurtje12-uurtjes De Kansenfabriek 2024 Slechts ‚ā¨ 6,50 p.p. 12.00 uur tot 14.00 uur Tomatensoep, snee desembrood met omelet, snee desembrood met kroket, salade Reserveren verplicht Onderstaand een overzicht van de data (laatste zondag van de maand) ...
Lees meer »